مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 5 دی 1403 ساعت 10:002024-12-25اقتصادي

پیش بینی 30 تا 50 همتی بار پرداخت خسارات افت قیمت خودرو 


دبیر کل سندیکای بیمه گران ایران با اشاره به تصویب دستورالعمل پرداخت خسارات ناشی از افت قیمت وسایل نقلیه گفت: پیش بینی شده که بار مالی این دستورالعمل بین 30 تا 50 همت باشد.

- دبیر کل سندیکای بیمه گران ایران با اشاره به تصویب دستورالعمل پرداخت خسارات ناشی از افت قیمت وسایل نقلیه گفت: پیش بینی شده که بار مالی این دستورالعمل بین 30 تا 50 همت باشد.

به گزارش ایسنا، محسن پورکیانی - دبیر کل سندیکای بیمه گران ایران - در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: امروز یکی از بزرگترین مشکلات صنعت بیمه، عدم مدیریت صحیح نقدینگی در این صنعت است.

مواد اولیه در صنعت بیمه وجوه نقد است و مدیریت وجوه نقد در شرایط اقتصادی فعلی این کار را برای شرکت های بیمه و در نهایت صنعت بیمه دشوار کرده است.

وی در رابطه با موضوع ما به التفاوت حق بیمه پرداختی گفت: در حال حاضر حدود 80 درصد از پرتفوی صنعت بیمه مربوط به بیمه درمان و شخص ثالث است که متاسفانه هر دو رشته های زیان دهی هستند و در بحث بیمه شخص ثالث از انجایی که دولت دخیل است زیان دهی نیز بیشتر است.

با این حال در حال برگزاری برخی جلسات با شورای عالی بیمه هستیم تا بتوانیم در موضوع و نرخ حق بیمه بازنگری شود تا مشکلات این صنعت به میزانی کاهش پیدا کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیش بینی 30 تا 50 همتی بار پرداخت خسارات افت قیمت خودرو 

پیش بینی 30 تا 50 همتی بار پرداخت خسارات افت قیمت خودرو